Дали е случајно што Македонија настапи веднаш по Бугарија на Евровизија 2018?

Дали е случајно што Македонија настапи веднаш по Бугарија на #Евровизија2018? Дали Европа сакаше да ни испрати некаква…

Posted by Давор Настевски on Tuesday, May 8, 2018

Посетено 2.861 пати (1 денес)

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!