Предлог на работи шо Македонија треба да ги брендира у 2018-та

mad in Macedonia

За да не не’ избањаат како што направија со ајварот, мислам дека редно време е Македонија да ги брендира:
 • подочњаците
 • гаргарата
 • ракијата на гладно срце
 • лихфарството
 • пиењето и ждерењето на потпис
 • Никола Ристановски
 • мамурлукот
 • Чик-гомнарките
 • ќутекот за една ризла
 • гребењето цигари
 • гагаџиството
 • разно
 • ни под точка разно
Посетено 1.977 пати (1 денес)