Банкару, понудата ваљда не важи!!!

bankaru

Одам у банка да платам струја и дечкото од шалтерот ми вика да доплатам стотче провизија.

Му викам: “Банкару, понудата не важи”

(Посетено 439 пати, 1 денес)

Оставете одговор

*