Авто-магазин-банер

Авто-Мото

Девиците сакаат Ламборџини, Вагите Ферари…

Сите ја носиме соодветната боја која одговара на нашиот хороскопски знак, исто одбираме партнер чиј хороскопски знак е компатибилен со нашиот, се храниме според хороскопот и слично. На ред е да дознаеме кој автомобил одговара на секој хороскопски знак поединечно. Овен Обожава...

Светска Премиера На Ауди R8 На Женевскиот Автосаем

Најочекуваниот модел од фабриката на Ауди Автокомпанијата Audi  подготвува неколкуи големи изненадувања:  Audi RS 3 Sportback, Audi Q7 и највозбудливиот пример на салон за автомобили во Женева, новата генерација на спортскиот автомобил  Audi R8 Новиот модел на Ауди R8, ко...

„Ало, не си ваков, забега, што ти е“ си викам. Е што ми е де? Новиот Passat ми е.

До сега сум возел различни коли од различни класи. Не сум посебно страстен возач, ама кој знае, може така е и боље. Како и да е, мислам дека доволно сум видел у животот за да можам да препознам добра кола. Пред некој ден ми се укажа шанса да го возам новиот Passat. Volkswagen, си...

Ванила ајс

Лани концепт, сега сериски модел – од летово, Opel Adam Rocks ќе зарика низ европските патишта и беспаќа со своите три цилиндри Забавен за возење, малиот Adam имаше големо влијание на продажните резултати на Opel. Полн погодок за Германците беше одлуката својата серио...

Грижа за младите

Вистинското воспитување на децата е предизвик, но и задоволство за секој родител Децата се секогаш гордост на родителите. Нивните достигнувања нив повеќе им значат, заради што и грижата за нивното воспитување е највисоко на приоритетите на секој родител. Затоа и практич...