Наше Дете: Мартина Блажеска (Видео)


Наше дете, охриѓанче, на чколија по америкине…супер талент…мојата интуиција ми кажува дека ќе се гордееме со неа, многу скоро…

(Посетено 4.074 пати, 2 денес)

Поврзани Статии

Оставете одговор

*