MiT [ dobra muzika banner ] 01

Џем сешн во Јавна Соба: Јана Бурческа и Левина

Две шармантни дами и два неодоливи вокалa! Public Room и Македонската Радио Телевизија со огромна чест и задоволство Ви го најавуваат најголемиот градски џем сешн настан! Овој вторник, а кој знае кога и каде повторно, ексклузивно во Public Room ќе ги видиме ма...