Убаво си знаеја арамиите од Македонски Народни Приказни…

Убаво си знаеја арамиите од Македонски Народни Приказни, никакви палта, капути, бунди, шалови и слично. Јамболија брате, јамболија!!!

Прочитај повеќе

Угостители кои згрижија животни во ладните денови

Познавам угостители шо у најладното згрижија доста животни на топличко. И тоа на најтопличко. Дирекно на скарата ги згрижуваа.

Прочитај повеќе

Заврши факултет. Положи за кола. Најди работа…

Заврши факултет. Положи за кола. Најди работа. Фани си женска. Напрај фамилија. Прати мода. Понашај се нормално. Оди по …

Прочитај повеќе

Културен шок пред коперација…

Тројца другари зборуваат за настани којшто им предизвикале културен-шок Другар1: Бев у Фиренца, кај братучед ми. Лудило. Инфраструктура, архитектура, дух

Прочитај повеќе

Пијандурска слеткоречивост!!!

Уште една од серијата пред-коперациски теоретичари на заговор: Еден комшија виснат пред коперација, го празни пивото за 12 секудни и

Прочитај повеќе