Сонував дека имало приказна: ”Којотот и лошата снаа”

Сонував дека имало приказна: ”Којотот и лошата снаа”, пола Луни Тјунс, пола МТВ продукција. Прочитав у соновникот, пишува да не

Прочитај повеќе

Гледам цел ден како постирате слики од различни чорапи…

Гледам од сабајле екипата од Твитер става слики од различни чорапи шо треба да симболизират и да ја слават различноста.

Прочитај повеќе

Бев алергичен на полен, ама од кога се преселив у Кисела Вода…

– Бев алергичен на полен, ама од кога се преселив у Кисела Вода, спонтано ми исчезна алергијата. – Каква терапија

Прочитај повеќе

Здраво сиромаштијо воајерска шо бесцелно скрола по…

Здраво сиромаштијо воајерска шо бесцелно скрола по падините на Фејсбук, тражејќи посиромашна сиромаштија од својата, за да си ја проектира

Прочитај повеќе