Заврши факултет. Положи за кола. Најди работа…

Заврши факултет. Положи за кола. Најди работа. Фани си женска. Напрај фамилија. Прати мода. Понашај се нормално. Оди по …

Прочитај повеќе

Ако продолжиме со ваква политика, следниот Бадник…

Ако продужеме со оваква политика, наредна година тромадол ќе делеме у лебчето. Posted by Кирил Стоименов on Friday, January 6, 2017

Прочитај повеќе