После несреќата: Помошта треба да се слави и за тоа треба да се пишува!

После несреќата: Веднаш се пријавија многу луѓе за помош и ги понудија своите домови за семејствата на настраданите; Сите лекари

Прочитај повеќе

Сите се возиме во ист автобус, кој денес, кој вчера, некој утре..

сите се возиме во ист автобус, кој денес, кој вчера, некој утре..кога пишувам за љубов, мислам за сите луѓе што

Прочитај повеќе

ПОСТАВЕН НОВ РЕКОРД: Mира нема вработено роднина цели 7 часа, лекарите загрижени

фото – убаво Како што јавуваат од Агенцијата за вработување веќе 7 часа пратеничката која во еден ден ги вработи

Прочитај повеќе

Значи блазе си им на функционериве на власт со такви роднини! Се способни синови, снаи, баџанаци, жени, ќерки…

Значи блазе си им на функционериве на власт со такви роднини! Се способни синови, снаи, баџанаци, жени, ќерки… Жена му

Прочитај повеќе

Не знаев дека имам син. Син ми прво аплицирал во ЕЛЕМ, го запослиле и после ми кажа дека ми е син

Не знаев дека имам син. Син ми прво аплицирал во ЕЛЕМ, го запослиле и после ми кажа дека ми е

Прочитај повеќе

Весна Петрушевска: Да умреме порано сите пред да не стаса пензија, ако не па?

Колку работиме напорно, колку не размислуваме за деновите кои ги минуваме … не го броиме животот затоа што мора да

Прочитај повеќе

Празник ко празник поминува, али малограѓанштината, себепромовирањето и гледањето у туѓи штипки тука се..

пред да почнеме да се лигавиме со љубов, богата трпеза, големо друштво, прослава, добра шминка, гардероба и насмевки, симпатија и

Прочитај повеќе