Ало Германија, ви ги зедовме работните места, сега…

Зимаме ви ги работните места, ќе ви го земеме и трофејо!!! Posted by Кирил Стоименов on Wednesday, January 17, 2018

Прочитај повеќе

Македонија-Германија: Ракометот е игра во која…

Ракометот е игра во која судиите секогаш судат за Германците. Но вечерва ја имаме Фалангата. И Раул. И нашите херои!!!

Прочитај повеќе

Убаво си знаеја арамиите од Македонски Народни Приказни…

Убаво си знаеја арамиите од Македонски Народни Приказни, никакви палта, капути, бунди, шалови и слично. Јамболија брате, јамболија!!!

Прочитај повеќе