ФБ статус на оженет скопјанин: Жално е да се гледа однесувањето на малолетните девојки по ноќните клубови низ градот

“ФБ статус на оженет скопјанин: Жално е да се гледа однесувањето на малолетните девојки по ноќните клубови низ градот” …

Прочитај повеќе

Скопје е град на нервозни жители

Скопје е град на нервозни жители, го нема оној мир и релаксираност од порано. Којзнае кој е крив за тоа…Ние

Прочитај повеќе

Качен на точак, со маска на лице, демек загаден воздухов па се пази!

Го глеам вчера качен на точак, со маска на лице…демек загаден воздухов па се пази! Си преќутев, а сакав да

Прочитај повеќе

На таблицата на БМВ-то не пишува дека е сељак, а верувајте дека Е!

[fblike] Улицата зад Порта Влае, цела натабана со снег, а негде и подзаледена. Шетам ја пешки полека, да ме фати

Прочитај повеќе

Признавам, бев партиски обоен, бев член на партија

” Пред 20 и нешто години, Бора Чорба ми дае една книшка, партиска…. Така искочи и ја да станам член,

Прочитај повеќе