Не се мачите да барате, до први нема ништо на рецепта никаде

Реков денот со мама да го поминам, ќе ѝ правам друштво до аптека, лековите да си ги купи. Си земала

Прочитај повеќе

Пакувајте куферите и да не нема од тука!

Лектира за прво одделение. Песничка за дебел црнец што турка мебел во тунел и на крајот го плеска воз. И

Прочитај повеќе

Чевлички што растат

Му паднало жал на човек Американец што живеел привремено во Кенија за сиромашните деца што оделе боси и често се

Прочитај повеќе

Ќе те зезнам овој пат сестро златна, па мајка јана да е

Ми се јавува една „пријателка“ што обично ме бара само кога нешто ѝ треба. Епа реков ќе те зезнам овој

Прочитај повеќе

„Ама не се плаши девојче, не каса, мирно е.“ И? Треба да ви верувам?

Пишував неколку пати за потребата од шинтерска служба во градов која ќе ги вакцинира, негува, вдомува и згрижува бездомните кучиња

Прочитај повеќе