Да ви се спржи мозок на сите вас кои профитирате од маката и немоќта на обичниот народ, е така ќе ви кажам, без око да ми трепне! Кои и да сте!

Ѝ ги проверувам лековите на мајка ми од време на време. Неодговорна е. Заборава да си земе рецепти, заборава да

Прочитај повеќе

Срам да ви е бре! Грев ќе ве фати! Ни човечки ни кучешки живот ви е мил! Пу!!!

Внука ми од сестра денес примаше тетанус. Ја каснало куче скитник. Не ја каснало, ја изгребало со забите по раката.

Прочитај повеќе

Кога твоето дете ќе тргне да ја фрла храната, кога ќе ти пребира што му се јаде, а што не

Кога твоето дете ќе тргне да ја фрла храната, кога ќе ти пребира што му се јаде, а што не,

Прочитај повеќе

Уапсена девојката што пушеше џоинт на скопските улици!

И кој вика дека немаме ефикасна полиција бе?! Да не ве чујам да сте зуцнале! Сега притвор, па неколку години

Прочитај повеќе

Среде раскрсница, на бетонската жардиниера седеше мајка со бебе

Навечер пешки од Тафталиџе кон семафорите пред Сити Мол. Нешто необично светка, како ѕвездички кога треперат. Забрзав љубопитна да видам

Прочитај повеќе