Непушачи, престанете да бидете новите вегани!

Цигаре пред испит, цигаре пред рандеву, цигаре пред гимназијата, цигаре пред канцеларијата. Цигаре уз кафето, цигаре уз пивото, цигаре уз

Прочитај повеќе

Сонувам како сите мои врсници се ожениле и никој нема време за денгуба и 100 пива дневно…

Сонувам како сите мои врсници се ожениле и никој нема време за денгуба и 100 пива дневно поради нископлатените работи

Прочитај повеќе