Вака да размислуваа сите професори, Кембриџ ќе ни завидуваше – Дана Прелиќ

-Добар ден професорке, вас ве барам! -Повелете! Што мака имаме? -Каснам со животов!! Потпис да земам. -Сите касниме со животот, душо.

Прочитај повеќе

Шо продаваат овие Јеховините Сведоци?

Четврток, пазарен ден. Меѓу тезгите со овошје и зеленчук на поштените земјоделци, штанд поставиле и Јеховините сведоци. Минат татко и

Прочитај повеќе