ТАЖНА ВЕСТ ЗА МАКЕДОНСКИТЕ ГРАЃАНИ: Се укинува банкнотата од 500 евра

Европската централна банка реши да ги натажи Македонците во овие празнични денови со одлуката за укинување на банкотата од 500

Прочитај повеќе

Кога љубовта меѓу Игор Џамбазов и Емче станува инспирација, се случува ова!

Ели Бродиќ е девојка која едноставно плени со своите илустрации, а една од нив беше токму пресликувањето на љубовта на

Прочитај повеќе

РЕКОРДНО ЗАГАДУВАЊЕ ВО БИТОЛА: Излегувајте надвор само со запалена цигара, советува Филипче

Вечерва воздухот во Битола руши рекорди по загаденост. Како што велат жителите на Битола тие имаат проблеми со дишењето, а

Прочитај повеќе