Куршум За Мене, Куршум За Тебе…

Петре Прличко во “Македонскиот дел од пеколот”. [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=jUvNPastKDI[/youtube]

Прочитај повеќе

Наше Дете(што не е веќе дете) – Александар Митевски

[fblike] Ова дете не е веќе дете…но некогаш навистина беше НАШЕ ДЕТЕ Повод за објавата на Фејсбук профилот на Алесандар

Прочитај повеќе

ЏАМБАЗОВ ВО БОРБА ПРОТИВ ТУРБО-ФОЛКОТ

[fblike] На 26 декември, Игор најави настан кој го нарече “Џамбо фестивал”. Актерот и шоумен Игор Џамбазов, на својот Фејсбук профил

Прочитај повеќе

Наше Дете: Мартина Блажеска (Видео)

[fblike] Наше дете, охриѓанче, на чколија по америкине…супер талент…мојата интуиција ми кажува дека ќе се гордееме со неа, многу скоро…

Прочитај повеќе

Повели Во Хотел Македонија

[fblike] Хотел Македонија…снимена во последните месеци од минатиот век…идејата светна кај Маџир, на џамче кај него у соба, некаде околу

Прочитај повеќе