РОМАН ПАПАДИМИТРОВ

[fblike] Сакам денот да го започнам со кафе, голема шоља јако турско(или за некој познато како македонско, српско, грчко и

Прочитај повеќе

Утринско кафе со Драгана Левенска

О да, прво кафе па потоа се нурнувам во работните обврски . Бидејќи сеуште е зима, преферирам голема шољо топло

Прочитај повеќе

ЈОРДАНЧО ДАНИЛОВ

[fblike] Јас секое утро кога станувам најпрво конзумирам едно мотивационо аудио кое ми е најпотребно за да се заштитам од

Прочитај повеќе

БИЛЈАНА МАНЕВСКА

Билјана Маневска, Dental Cosmetic Studio Денот ми почнува во 7:30ч со гласна музика, да се разбудиме сите. Со полуотворени очи

Прочитај повеќе

ТЕА ПУПКОВА

[fblike]Мојот ден почнува со утрински ритуали, првото кафе си го пијам на тераса и така ми е најслатко. Потоа може

Прочитај повеќе

РИСТЕ ПОПОСКИ

Во работни денови првото кафе го правам и пијам исклучиво сам. Во текот на денот следуваат уште неколку од кои

Прочитај повеќе

АЛЕКСАНДАР ИЛИЈЕВСКИ

  Станувањето наутро за мене е права голгота. Ако треба да станам во 10, го навивам алармот во 9, така

Прочитај повеќе

ЕРОЛ МУМИНОВИЌ

Мојот утрински ритуал со каето умре со последното кафе од тетка Душка додека работев во Проксима. Влегуваш на работа и

Прочитај повеќе