Утринско кафе со Вики Чадиковска

Јас сум ранобудник, како птиците. Утрото во работниот дел од неделата, ми почнува во 5. Си подготвувам кафе. Го пијам

Прочитај повеќе

Људмил Видически

  Убав е Охрид предзори… Кратко еспресо,една голтка на брзинка Па кратко уш едно Гледам војзеро,не венѕеро ко шо љубит

Прочитај повеќе

Ева Кајчевска Миленковиќ

Ева Кајчевска Миленковиќ Денот ми почнува со задолжително труско кафе (приготвено од мојот сакан сопруг Нино). Додека го пијам кафето

Прочитај повеќе

Срѓан Јаниќијевиќ

Срѓан Јаниќијевиќ Има еден (викаат дека е тибетански тест) прилично е едноставен и е за оценување, осознавање на карактерот на

Прочитај повеќе

ИСАИЛО ИЛИЕВСКИ

[fblike] Моето прво кафе е рано наутро. По отварање очи, следува краток туш, т.е  утринска хигиена, а  во меѓувреме ѓезвето

Прочитај повеќе

СТЕФКА ЕЛЗЕСЕР

[fblike] Последниве години, кафето не ми е првата работа што ми се случува наутро. Прво теретана(у вакви тмурни денови ми

Прочитај повеќе