Култна филмска сцена: Варљиво лето ’68 (Видео)

Варљиво лето ’68: “Меси, меси нече ништа да ти шкоди” Варљиво лето ’68: Меси, меси нече ништа да ти шкоди..

Прочитај повеќе

Филмска Сцена: Скупљачи перја (I Even Met Happy Gypsies) 1967

50 години од култниот Југословенски филм Скупљачи перја (I Even Met Happy Gypsies) #cultmovie #cultscene #movie #scene #djelemdjelem #gipsy #music

Прочитај повеќе

Политичари, не ни давајте леб и игри туку перспектива!

Новост ли е ако кажам дека Христос е долготрпелив и многумилостив? Не верувам. Сте го сретнале тоа негде низ книги

Прочитај повеќе

Филмот “La La Land” апсолутен победник на 74. доделување на наградите „Златен глобус“

Кој славеше синоќа во Лос Ангелес? Синоќа се одржа 74. доделување на Златен глобус, а највеќе награди собра филмот “La

Прочитај повеќе

Секс во зима

Желбата за секс за време на зимските месеци опаѓа, со исклучок на периодот околу Нова година кога доминира празничната еуфорија.

Прочитај повеќе

Ајмо женички- недеља најлакши дан!

[fblike] Еве ја агендата: -чучнување пред корпата со валкани алишта и селектирање на истите на плочките во купатилото (пуштање на

Прочитај повеќе