БУКВАЛНО: Досадата убива!

Што повеќе се досадувате, пократко ќе живеете – заклучок  на истражувачите од Лондон. Тие  25 години го анализирале животот на

Прочитај повеќе

Стари ставови на тема ‪Св. Валентин‬ versus ‪‎Св.Трифун‬

Скопје, секс, сакање… Една од најчувствителните точки отсекогаш ми било прашањето што да се слави: Св. Трифун или Св. Валентин?

Прочитај повеќе

ЛОЗА: Сè ќе си дојде на свое место (Џамбо интервју со Емилија и Игор)

[fblike] Моето прво интервју. Пет-шест прашања и..толку. На крајот сфатив, ама кога веќе беше доцна. Јас сум му предгрупа на

Прочитај повеќе

Владо Костов Во Галерија 212

[fblike] Изложбата на македонскиот уметник Владо Костов наречена “Улични музичари” ќе биде отворена во вторник, 17 ноември, во 19 часот во

Прочитај повеќе

Бркот Ми Го Смени Животот

[fblike] Понекогаш во животот се случуваат магични нешта кои не можеме никако да си објасниме, но се тука за да

Прочитај повеќе

Жените се еманципираа, мажите станаа метросексуалци, светот се сврти наопаку

Скопје, секс, сакање… Епа драги читатели, дојде време да ја начнеме и најчувствителната тема во скорешни години – родовите односи.

Прочитај повеќе

Не можеш преку ноќ да станеш копиле, ниту пак кучка – Можеш само да глумиш дека си таков

Жените се вакви, мажите онакви. Пола живот како возрасни го поминуваме во префрлување на топката на другиот дел од теренот

Прочитај повеќе

ЏАМБАЗОВ ВО БОРБА ПРОТИВ ТУРБО-ФОЛКОТ

[fblike] На 26 декември, Игор најави настан кој го нарече “Џамбо фестивал”. Актерот и шоумен Игор Џамбазов, на својот Фејсбук профил

Прочитај повеќе

Госпоѓица Никој-појма-нема-како-се-вика се соблече за нашиот фекален портал

Ексклузивно. Шокантно! Госпоѓица Никој-појма-нема-како-се-вика се соблече за нашиот фекален портал. Госпожа Бујни-гради-водителка-за-која-прв-пат-у-живот-слушам ни откри каков тип на маж сака. Манакенката-кој-никој-не-ја-знае-а-до-вчера-боса-низ-поле-газела

Прочитај повеќе