Мамоооооооооооооооооооооооооооооооо мааааа!!!

Викањето на мало дете МАМО со задржување 40тина секунди на О (Мамоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо) е одраз на мајчините секојдневни дакфејсови и самосликања

Прочитај повеќе

Ако Раде Шербеџија беше заболекар место глумец ќе беше познат по изреката

Ако Ра де ppШербеџија беше заболекар место глумец ќе беше познат по изреката: -Плукај бе братучед, плукај. Posted by Кирил

Прочитај повеќе

Како ќе се викаат нашите староградски песни за некоја година

Како шо е у подем иселувачката манија кај младите, за едно петнаестина години кога ќе си дојдат за Илинден у

Прочитај повеќе

Среде раскрсница, на бетонската жардиниера седеше мајка со бебе

Навечер пешки од Тафталиџе кон семафорите пред Сити Мол. Нешто необично светка, како ѕвездички кога треперат. Забрзав љубопитна да видам

Прочитај повеќе

Деца

Родителската љубов е безгранична и токму затоа грешките на родителите (за арно, нормално) при воспитувањето на децата оставаат далекусежни последици.

Прочитај повеќе