Не е се така сиво: Ова е мајсторот што го измисли Шопското Суши!!!

Пеце Клечкароски од Струга, претходно што го пофаливме за домашните кремови, пред некој ден искочи со најфраерски кулинарски изум: Шопско

Прочитај повеќе

Малку Познат Факт: Мајмуните со мали тестиси…

Според последните компаративни антрополошки истражувања, мајнуните со помали тестиси урлаат појако од оние со поголеми… Забелешка: Нејќе тоа да е

Прочитај повеќе

Сите големи работи доаѓаат од провинција

“Сите големи работи доаѓаат од провинција, баш како и Сена” рекол еднаш Превер. Дали е така и кај нас…којзнае.. Posted

Прочитај повеќе

Времиња се сменија, сега мажите креваат нозе пред секс…

Времиња се сменија, сега мажите пред секс креваат нозе… Влечеш, влечеш, влешеч и никако да излезат тие тесни панталони и

Прочитај повеќе

Утринско кафе: Велибор Џаровски – Џаро

Ранобудник сум, сеуште. Навика од млади години. Денот го почнувам со кавга. Мојата омилена кавга, со сопругата Виолета. Ништо страшно,

Прочитај повеќе