Првиот филмски бакнеж на Игор Џамбазов

Првиот филмски бакнеж на Игор Џамбазов Првиот филмски бакнеж на Игор со својата партнерка Eva Amanatidou-Kosmanopoulou во филмот “Време на

Прочитај повеќе

Тамара Тодеска – Довидување таго (Видео)

Музика и аранжман: Роберт Билбилов Текст: Игор Џамбазов Режија: Чедо Поповски Да, ти ја најде мојата среќа во житото. Ми

Прочитај повеќе

Игор и единственото прваче и учениче во село Маврово (Видео)

Игор го пречека Матеј, единственото прваче и учениче во основното училиште “Денче Дејаноски” во село Маврово. Видео кое ќе ве

Прочитај повеќе