3драво Сара

-3драво Сара -Не сум Сара -Еј да, извини Наташа… те...

Некој да ми продаде искористена карта 3а Стинг?

Posted by Добра Музика on Monday, October 16, 2017 некој да ми продаде искористена карта...

Сама со себе во Намќорград

-досадно ми е – ми се жали -и мене…. еј ми текна!!! -што? -ај ќе идеме по улица и ќе се смееме -не ми е до смеење -и мене ама за инат -чив инат? -сите ќе мислат дека се смееме од среќа и ќе пукнат од мака -или ќе мислат дека сме луди -па боље луд и насмеан него нормален...

Да имаше соживот

да имаше соживот фудбалот ќе се играше во Скопје пред полни трибини, ќе имаше фешта во градов Околу стадион ќе имаше милион штандови со мак и алб храна, со дресови и знамиња навивачите коректно ќе си навиваа, македонците за Мк, гостинските албанци за АЛБ а македонските албанци ќе...

Сириос, грчки остров: Како некои се грижат за своите гости

како некои се грижат за своите гости Сириос, грчки остров Се кршам, еден грк другар и еден друг ме носат во болница на другиот крај на островот (на нивно инсистирање, за такви рани кај нас… не би ни помислил на лекар) Одма ме примија и сестрата ме прашува: -осигурува...

Гледам „битни“ фаци што секогаш добиваат гратиси, ВИП ложи, најбољи маси по кафеани итн.

Гледам „битни“ фаци што секогаш добиваат гратиси, ВИП ложи, најбољи маси по кафеани итн. а сега се збунка што не добиле карти за фудбалон па ја пцујат УЕФА Ако… гледате ли колку сте небитни, дека „вашето“ поминува само во сељачкиот ...

Детство без ни еден пар природно скинати фармерки

кога фабрички скинатите фармерки станаа „ин“ тогаш започна и глобалново затоплување Чудна коинциденција ама така е Порано позади секоја дупка, рецка и флека на фармерките имаше поминато километража и секакви приказни Па уште шокови кога се будиш а баба ти ги закрпила Стварно н...

Меси правел свадба. Гости едвај 260

Меси правел свадба Гости едвај 260…. каков клошар, не ми се верува Кај нас за полуматура на ќерка ти каниш околу… Posted by Zoki Panker Todorovski on Saturday, July 1, 2017

Едни убави бакшиши

1. Девојка ми нарачува чаша вода – и’ давам а она ми остава 50ден -девојко, беспари е водата, од чешма е -3нам, ова е бакшиш -бакшиш за чаша вода? -да – се сврте и ја снема…а баш беше убава 2. Ме вика една од горе Се качувам, ми тутка пари во рака -што е ова? ...

Секој со својата религија

на Ердоган му се слошило во џамија на хрватицана во катедрала, мене во кафана Јбг, секој со својата религија Posted by Zoki Panker Todorovski on Sunday, June 25, 2017