10 Илјади километри за да ја види

Матијас од Данска тргнал на цело патешествие да ја изненади девојка му Ана која живее 10 илјади километри подалеку од него. А таа го пречекува со најромантичните зборови што некогаш се истркалале од усни....

Бркот Ми Го Смени Животот

Понекогаш во животот се случуваат магични нешта кои не можеме никако да си објасниме, но се тука за да нѐ потсетат дека чудата се возможни. За мене тоа беше денот кога пуштив брк. Да, добро прочитавте, брк, не мустаќи. Зошто брк? Затоа што бркот е институција! Сѐ започна ...