ДАЦ: СЕ ОТКАЖУВАМ ОД НАГРАДАТА НА “ДНЕВНИК”

Му благодарам на “Дневник” за номинацијата но… Ке морам да се откажам од наградата пред да биде доделена. Прво: Ако

Прочитај повеќе

ВАСКО АТАНАСОВ

Првото утринско кафе е секогаш знак за почеток на мојот работен ден. Кафето го пијам или дома или во канцеларија,

Прочитај повеќе

Bugatti Bistro Weekend

Неки фини људи и добро зезање у Бугати Бистро. Sирни галерија ВИДЕО: Аки Ракимовски во живо, Бугати Бистро. [youtube height=”HEIGHT”

Прочитај повеќе

МАЈА КАСТРАТОВИЌ

Секое утро задолжително ми започнува со огромна количина на топло чоколадо. Тоа кај мене е посебен ритуал кој е најчесто

Прочитај повеќе