Роботи или ученици?

Факт е дека образовниот систем во Македонија, па и скоро во целиот свет е далеку од добар. Учениците ги трупаат со многу непотребни информации од безброј предмети, им ги перат мозоците и гледаат да направат што е можно повеќе пари. Давачки за учебници од овој професор, па од то...

Со само 4 акорди до сите странски хитови

Мислите дека е невозможно? Погледнето го следново видео кое ќе ви покаже дека немора се да е сложено за да е убаво. Овие момци се потрудиле на наједноставен начин да ни претстават голем број од странските хитови и тоа само со помош на 4 акорди. Звучи премногу ле...

„Најдобриот диџеј на светот“ во јуни во Скопје

Младиот и талентиран диџеј и продуцент, Мартин Гарикс, кој лани ја доби ласкавата титула „Најдобар диџеј на светот“ врз основа на повеќе од милион гласови во анкетата на „Диџеј магазин“, во јуни доаѓа во Скопје. Гарикс, познат по хитовите Animals и In the name of love, има само...

Дали вредат парите што ги добивте за згаснатите таленти на безброј спортисти?

Една од причините кои не ми дозволуваат да спијам навечер е дефинитвно причината за мојата одлука да се откажам од 10 последователни години во светот на фудбалот. Што ме натера да се откажам? Дали тоа беше недостиг на талент? Не верувам. Да беше тоа немаше да бидам почете...