Кучиња или поети

Прекрасната компарациона идеа на Дан Банино.

Make-up Имитации За Сиромашни

Генерално земено, ваквите имитации со шминка коштаат многу пари.  Но фраерот по име Ануча Саенчарт одлучил тоа да го изведе во ниско-буџетна варијанта. Дечкото пломбира коз...

Елегија За Трето Дете

2014-та во некое село кај што владата не даваше субвенции за двете направија трето дете.

Неколку очајни обиди за имитирање на слики од интернет

 Наоѓаш слика на интернет и пробуваш да направиш иста    Мизерија  

Инспиративно: Натпреварувачката За Мис Америка Која Нема Рака

Никол Кели е 23 годишната натрпреварувачка за Мис Америка која е родена без лева подлактица. Како и да е, таа не се срами од својот хендикеп, туки ведро и со ентузијазам си ја слави различноста. Ниту во еден момент од животот не помислила да се откаже од соништа...

Баш Ти Е Длабоко Деколтето

ТАМАН ДА ОДГОВАРА СО ЏЕБОТ НА ДЕЧКО ТИ!  

Опрема За Одмаздување На Бившиот

Ако ти го скрше срцето, скрши му ги коските!!  Во ташната фино се сместени кожени ракавици, бондич трака, хебла, серум, клешти, боксирач. Мажи, мислете му ја.

Случајни фотки, чкрапнати точно на време

Прецизните фотографии можеби ќе ве насмеат

СПОРТСКИ СУДИЈА НА ШАНК

Седнува спортски судија на шанк и вика: -Напрај чекори и донеси ми дупла, да се фаулирам за црвен и да идам у аут пошто преку центар ми е од се.