Докторот

– Докторе, тука ли сте? Ми треба помош. Докторе, одговорете на поракава ако сте до компјутер, исклучен ви е телефонот.

Прочитај повеќе

Вера, Надеж и Љубов!

Надежта умира (секогаш) последна! Вера, Надеж и Љубов! Надежта умира (секогаш) последна! Posted by Robert Atanasovski on Wednesday, December 6, 2017

Прочитај повеќе

Е како нема да имаат пари овие шо се по Австралија…

Еден маалски бербер со којшто муабетивме за тешки егзистенцијални проблеми додека ме бричеше, често знаеше да каже: -Е  како бе

Прочитај повеќе

Сте јаделе ли избалансирани макробиотски шамари?

Гледаме со стариот некоја дама-во-обид како проповеда здрава исхрана, избалансирани вечери и слични куровмиленчиња. Макробиотската литургија од прилика одеше вака:

Прочитај повеќе