Не се домашни миленици за секакви морони!!!

Пијам кафе преска, пукнало доцна-есенското сонце и покрај кафичите минуваат дечки и девојки шо шетаат кучиња. Да го искористат времето

Прочитај повеќе

Си купуваш курва, а мечтаеш за љубов

Мене за среќа само една прегратка ми треба. Ништо повеќе и ништо помалку. Уморна сум од вашите евтини приказни, полни

Прочитај повеќе

Немој денес да не си се насмеала! – Весна Петрушевска

Веќе седма година одам на одмор со децата сама и со нашите кучиња –  на број се четири или во

Прочитај повеќе