Сакам да пријавам дека маж ми ме тепа!!!

Според вистинска случка… Во полициска станица госпоѓа се жали дека мажот ја тепа -Сакате да пријавите? -Рече ќе ме убие

Прочитај повеќе

Македонизам, Хиндуизам и Будизам

У хиндуизмот и будизмот, чинот кој шо без исклучок почнува ради некоја причинско-последична врска, и како збир на дела го

Прочитај повеќе

Згазнавте на ДАСКИТЕ КОИ СРАМ ЗНАЧАТ!

Глумците од МНТ ја откажале претставата „Ничија земја“ во знак на протест за притворот на нивен колега. Не однапред, не

Прочитај повеќе