Батките Бугари: ’Моля’?

Си седиме така со друшката моја на терасата во хотел Арте – Велинград, целосно опуштени, побегнати од МК депрата. На кратко, разбира се. Тука се муваат двајца Кинези и еден Бугарин и тераат спа – бизнис. Не се знае кој кого ќе го прелаже во зделката. Си муаб...

3драво Сара

-3драво Сара -Не сум Сара -Еј да, извини Наташа… те...