Како најевтино да стигнеш до Братислава

Имаш брат Тој брат спрема слава Одиш на славата Автоматски си у Братислава

‪Извинете што омилениот актер ви бил педофил

Извинете што омилениот актер ви бил педофил. И не е само ваш. И не сте само вие селективни хипокрити‬. Кевин Спејси бил! Бил добар глумец. Ох, да. Одличен! Нема бољи. Се гледа и по изјавата дека не се сеќава, можеби… ако да, се извинувал, стварно многу се извинувал, одамн...

Како што покажуваат последните анализи од Новозеландска агенција за разузнавање

Знам дека нешто е 100% истина кога на крајот од текстот пише: ”..како шо покажуваат последните анализи од Новозеландската агенција за разузнавање”

Кога не ти иде, ама со глава ѕид буташ

Посере те клукајдрвец, нагазнеш у тофте, исплиска те кола успат, јавуват ти дека твојте загинале у сообраќајка, другарите ти праќат линк од аматерско порно на сестра ти со некој црнец на крек, ѕвоне ти се женска ти и ти соопштува дека раскинувате пошто акаш по кафани ...