Очајни домаќинки…(Видео)

Бубњарката ќе биде добра мајка… ocajne domacice……….. Posted by Muzika za dušu i uživanje on Thursday, September 24, 2015

Годината е 2025

Годината е 2025: Свет: - Пронајден универзален лек за сите болести, сиромаштија нема, луѓето живеат во хармонија. - Леонардо ди Каприо го добива третиот Оскар! - Ким Кардашијан го раѓа шестото дете. Крстено е Југ на запад од север па на исток. - Ким Јонг Ун и Трамп виде...

Свирепо, крваво убиство (Видео)

Наш избор од К-15 Тошо Малерот: Свирепо, крваво убиство  

Абе вашите поише лажат од циганите

Женава што ми чисти (од ромска националност) била на митинг и ми вика: “абе вашите поише лажат од циганите”! Posted by Кројачот од Панама on Sunday, November 13, 2016

Лек против мамурлук

Онлајн лек против мамурлук: Кафе, два цедени лимона, прошетка у природа. Вистински лек против мамурлук: Завиен под ќебето цел ден, 17 литра вода, 3 литра јогурт, литро расолница, репититивно спомнување залудно името божјо, перманентно изговарање на четвртата согла...

Чистење на кабинети и други простории

Треба да се биде професионален и лојален кон институцијата која ти го дава лебот насушен. Ама ова мора да проструи низ етерот. Не знаеш дали да рикаш с’с с’зи и мрсоли од тага или да се смееш како однесена од виорот. Темата е чистење на кабинети и други простории. - ’Пенџер ти га...

Боре пароди продукција вам претставља: Буџење са петловима (Видео)

Беше лани на виа ден…..че глеаме ли реприза? Речено. Сторено. Речиси и да е преведено ама знајш ноа на кав’даречки акценат и прилагодено за наши ситуации. И да нема љутиш. Ја сум туа за да ве насмеам. Ако некој го земе воа за сериозно че остаам кутија за ж...

Есен

Есен: -Германија: Пиво, секс -Франција: Вино,секс -Шпанија: Мед, ореви, Секс -Македонија: туршија, оцет, ајвар , остај ме капнта сум … — Професор Цветковиќ (@tome_corner) September 23,...

Викенд „кралица“

Женски викендашки размисли, пропратени со по некоја сочна пцовка. Сабота рнташ, чистиш цел ден, раскренуваш испопаѓано во текот на неделата. Усисивачи, крпи, прашини. Недела, го средуваш раскренатото, ги двоиш алиштата што биле испопаѓани таму ваму по принципот „кај паднало...