Знаете ли зашо не ви се свиѓат ората?

Знаете ли зашо не ви се свиѓат ората? Пошто ората имат тежина, имат приказна, имат поента, комплексни се, башка напорни…

Прочитај повеќе

Како го поминаф летниот распус

[fblike] Ние многу убаво го поминафме летниот распус бефме на нашето море во грчка кое што тиа од грчка ни

Прочитај повеќе