Kога ќе отидеш во WC без телефон…

Kога ќе отидеш во WC без телефон… Posted by Dragan Spasov Dac on Monday, July 10, 2017

Детство без ни еден пар природно скинати фармерки

кога фабрички скинатите фармерки станаа „ин“ тогаш започна и глобалново затоплување Чудна коинциденција ама така е Порано позади секоја дупка, рецка и флека на фармерките имаше поминато километража и секакви приказни Па уште шокови кога се будиш а баба ти ги закрпила Стварно н...