Ни на земјотрес не не’ оставате да се израдвиме!

„Силен земјотрес од 5.1. степени со епицентар во Охридско, го ПОГОДИ СКОПЈЕ”…ни на земјотрес не не’ оставате да се израдвиме! Posted by Nevena Taneska on Monday, July 3,...

Традиционално Ладно Макијато

Сите имате маки јато и пиете ладно макијато тешки шопчиња, давибам табијато две шиќерчиња и ладно макијато Веќе никој не си игра на пато сите порачуват ладно макијато Слушат Елвир Мекич, не знаат кој е Шпато мешат леден чај со ладно макијато Нема више фристајл, никој не с...

А извини да те прашам, колку си по Рихтер?

Разговараат јак и слаб земјотрес; Јакиот: Јас кога ќе мавнам во некој град, го срамнувам со земја. А ти? Слабиот: Јас ќе… Posted by Dragan Spasov Dac on Monday, July 3, 2017