Шо е тоа: колку и да е најјак, па никогаш нема да биде прв?

Шо е тоа: колку и да е најјак, па никогаш нема да биде прв? Вторио крак Posted by Кирил Стоименов on Friday, July 28, 2017

Тозија доаѓа на чело на најбогатата културна институција

Во подготовката е менаџерска промена во најзначајната институција за домашната кинематографија, Агенцијата за филм, за која ќе се одлучува на следната владина седница. На фотелјата на досегашната директорка Мими Ѓоргоска – Илевска ќе седне Горјан Тозија. Како што дознава Макфакс,...

Хит понуда ова лето!

Хит понуда ова лето! Поминете 30 дена за неверојатни 200 Евра на Вашето работно место! Не ја пропуштајте оваа врела летна понуда! Posted by Mande VM on Monday, July 24, 2017

Како се вика бивша на Грчки?

Бивша на Грчки – Неа Ебам Posted by Goran Micho Milevski on Sunday, July 23, 2017

Јовица Михајловски: Извини Игор, не те прашав, за Македонија се работи

СДСМ! Подобар министер, не советник, за привлекување инвестиции – странски, домашни, планетарни, од Игор Џамбазов, нема … Posted by Jovica Mihajlovski on Friday, July 21, 2017

Де бе ама рипнавте за законов за пушење?

де бе ама рипнавте за законов за пушење? Па никој не рече да се пуши у администрација, у болница, у фризерница или во ма… Posted by Миа Костова on Wednesday, July 19, 2017

Моето СЕГА и твоето ЗА МАЛКУ

Прави ги нештата ко ќе ти дојде не чекај совршен момент не чекај коцките да се наместат или месечината полна да е налет ако ги бркаме идеалните услови… и само пред себе се оправдуваме со …за малку ќе дојдев за малку ќе те гушнев за малку… ќе те бакнев ќе ти кажев дека те сакам ќе...

Дива лига

Сабајлево кон државен автобус на ЈСП кој застана на автобуска по патници, брзаше човек со една искривена нога, оддалечен десетина метри. Се трудеше колку што може побрзо да оди, бидејќи очигледно не можеше да трча. Шоферов го собра едниот патник од автобуската и си замина...

Најдосадна поза у секс

Најдосадна поза у секс е кд си одоздола а одозгора нема никој — Дарла (@mitevskad) July 18, 2017