Дедo и нa Бaрби oд Пирoт, кувaр бил

Дедo и нa Бaрби oд Пирoт, кувaр бил Posted by Ivo Antov on Wednesday, June 28, 2017

Едни убави бакшиши

1. Девојка ми нарачува чаша вода – и’ давам а она ми остава 50ден -девојко, беспари е водата, од чешма е -3нам, ова е бакшиш -бакшиш за чаша вода? -да – се сврте и ја снема…а баш беше убава 2. Ме вика една од горе Се качувам, ми тутка пари во рака -што е ова? ...

Кисело е грозјето. Знам

Фејсбук статус: Гордана Поп Симонова Стануваш рано наутро за да фатиш лежалка и сенка. Го мачкаш целото (големо) тело со крема. Дваеска за тело, пееска за ф… Posted by Gordana Popsimonova on Sunday, June 25,...

Секој со својата религија

на Ердоган му се слошило во џамија на хрватицана во катедрала, мене во кафана Јбг, секој со својата религија Posted by Zoki Panker Todorovski on Sunday, June 25, 2017

„Молекуларен“ кондом – иднината на машката контрацепција?

Во престојните топли денови освежете се со идеално избалансираниот освежителен пијалок

Пoнекoгaш даваме кaкo децa

Фејсбук статус: Милена Богеска Пoнекoгaш дaвaме кaкo децa, a децaтa дaвaaт искренo и мнoгу. Пoнекoгaш дaвaме oд сoпствените гoдини сaмo зa дa ги гледaме нaсoбрaните брчки нa oние кoи ги сaкaме дoдекa се смеaт. Дaвaме премнoгу тoплинa кoјa ќе ги грее и вo нaјстудените денoви...

Симптоми и превенција на топлотен удар

Доколку топлотната исцрпеност не е третирана, може да резултира со топлотен удар.

Гајле ми е кој ме мрази

Гајле ми е кој ме мрази, зашто знам кој ме сака! Posted by Dragan Spasov Dac on Tuesday, June 20, 2017