За детството…

Ве слушам, ве гледам и не ви се мешам, ама ви се чудам. Дечиња од прво одделение натака, да ги

Прочитај повеќе

Скопско и точен Даб

[fblike] вчера, во една позната вила за свадби другар ми прашува какво пиво има Келнерот му вика скопско и точен

Прочитај повеќе

Култна филмска сцена: Варљиво лето ’68 (Видео)

Варљиво лето ’68: “Меси, меси нече ништа да ти шкоди” Варљиво лето ’68: Меси, меси нече ништа да ти шкоди..

Прочитај повеќе