17 Мај: Сосема случајна Дебармаалска средба

Денес низ Дебар маало сретнав повеќе мои пријатели кои за разлика од други заеднички среќавања беа видно порасположени… Posted by

Прочитај повеќе

7 причини зошто да имате секс авантура на летен одмор

Сексот како секс е секогаш добар, но постојат периоди кога од добар преминува во најдобар. Тоа се тие периоди како

Прочитај повеќе