Џем сешн во Јавна Соба: Јана Бурческа и Левина

Две шармантни дами и два неодоливи вокалa! Public Room и Македонската Радио Телевизија со огромна чест и задоволство Ви го најавуваат најголемиот градски џем сешн настан! Овој вторник, а кој знае кога и каде повторно, ексклузивно во Public Room ќе ги видиме ма...

Брилијантна серија на фотографии на патници во возови

Train Project Фотографот во неговата серија наречена “Train Project” ја истакнал состојбата на патниците во патничкиот воз, како и минливоста на времето Train Project е сјаен фотографски проект на авторот  Arron Hsiao чиј фокус е прозорецот на патничкиот воз, односн...