Хороскопските знаци на 1 Мај

Хороскоп за 18-та недела: Кој од хороскопските знаци е главен на излет, а кој најгласен на протест. Овен Додека другите прават скара, Овенот е далеку во некоја ливада и игра со топка. Доаѓа да земе сендвич и се губи низ дрвјата. Бик Не оставаат никого да се приближи до скарата ...

Хроно исхрана – да или не?

Што е хроно диета и дали е безбедна како начин на исхрана ко досега не сте чуле за хроно исхрана, тоа значи дека воопшто не сте во тек со најновите трендови во исхраната. Постојано расте бројот на луѓе коишто ја применуваат оваа исхрана најмногу заради брзите резултати, однос...

Летно време не излевам оти многу е жешко

Летно време не излевам оти многу е жешко. Зимно време не излевам оти многу е ладно. А другите денови не излевам, оти исто така немам пари! — Laze Janev (@lazejanev) July 9,...

Убавите работи не паѓаат од небо, некој треба да се погрижи и за тоа, зарем не?

Пред да започне официјалната продажба на новиот Samsung S8 на 28 април, дел од нестрпливите корисници на Телеком веќе го имале нарачано онлајн. Можеби тоа и не звучи како некоја посебна вест, но ако пратката од небо ви стигне пред вашиот дом, тогаш е веќе сосема нешто...

Хороскопските знаци и пролетното чистење

Хороскоп за 17-та недела: Шкорпиите се напорни, Стрелците и Лавовите се фалат дека никој не чисти како нив, а Овенот е веќе во авион. Овен Разгледуваат низ домот за да се уверат дека валканото не се гледа и го фаќаат првиот авион без план за конечна дестинација. Бик П...

Знам да имам смотани денови ама вчера….

3нам да имам смотани денови ама вчера…. :))) Седев во Барбакан на шанк со еден пријател и после отидов во Калдрма Како што влегов направив 2-3 реда муабет со луѓето на почеток на шанк, отидов на другиот крај и по некое време брцам во џеб – имам 2 телефона, мојот и еден ис...

Пушиш?

- Пушиш? - Да. - Колку дневно? - Три кутии! - Колку пари е една? - 80 денари - И колку години пушиш? - 15 години. - Значи ако една кутија те чини 80 денари, а ти пушиш три дневно, што значи месечно на цигари трошиш околу 7.500 денари. За една година тоа би било околу ...