Современ часовник со спој на комбинација на технологија и прекрасен дизајн

Lash Clock by Bina Baitel  Часовниците одамна престанаа да бидат сфатени исклучиво како ориентири на времето, но нивниот дизајн станува речиси подеднакво важен како и примарната цел… Француската уметница Bina Baitel работи интересни работи во различни сфери на уметноста, ...

Забранет збор

Понекогаш се прашувам, што им е на младиве што остануваат будни навечер, а го преспиваат денот… После си викам – „Добро, си го видел ли ти светот преку ден?“ Стварно брат… на што личи светов преку ден. Диви ѕверови растрчани по плен. Чудовишта расположени са...

Знаеш што е супермоќ?

Знаеш што е супермоќ? Скршен човек да составиш. Тажен да насмееш. Очаен да утешиш.