Фчерашни Новости гледајте ги вечер пошто утре можда ќе биде касно

Осмата епизода на “Фчерашни Новости” на Телма во недела 19:10ч По паузата од една недела, „Фчерашни новости“ со нова епизода се враќа на програмата на „Телма“ Во недела во 19:10, пародичните вести носат неколку ексклузиви. Претставник на „Македонија пат“ убедува дек...