“Selfie” од сега можете да снимате и во 3Д

Дали ова е кулминација на “Selfie” фотографија? Ако сте голем љубител на “Selfie”, тогаш ова вест ќе ви биде многу важна … Сеуште не ја совладавте техниката на Селфито? Не грижете се, овој вид на statement фотографии неодамна доби сосема ново значење...

ФОТО: Дали ќе препознаете на фотографијата некои наши ЕКСТРА популарни личности

Ископавме фотографија од нашата архива, кои се екстра популарните sвезди? Текстовите и фотографиите не смеат да се копираат или превземаат, во целина или во делови, без договор со Мајка Ти и Татко. Во спротивно Мајка Ти и Татко го задржува правото да го фактурира презем...