Јануарските попусти како идеални за обновување на спортската опрема

Никогаш не е лош момент за обновување на спортската гардероба, особено за време на новогодишните празници и во периодот по

Прочитај повеќе

Сељак на годината

[fblike]  Наш избор од К-15  [button color=”#ffd504″ background=”#010101″ size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/tag/%D0%BA15/”]Можеби сакате да погледнете повеќе скечеви од нашиот избор од К-15[/button]

Прочитај повеќе