Битолските прекари, одлични се!

Дел од најинтересните битолски прекари. Распусто – оти е роден на 10 јуни. Лагата! – оти има куси нозе Резило – пошол да си купва патики по влечки и по чорапи. Свиокот – живеел на некоја кривина! Неспремното – оти ко му се пуштала некоја (грда?) и` ре...

Кој се ќе настапи на Coachella?

Објавена целосната листа на изведувачите  Еден од најпопуларните фестивали во светот и оваа година ќе понуди мноштво интересни музички содржини и настапи на некои од најголемите имиња на денешницата … Ако барем и најмалку ја следите светската и фестивалска сцена, името...

Весна Бејби: Ете зошто сме сите болни, вирозни и грипосани, знаев!

Ете зошто сме сите болни , вирозни и грипосани,знаев ! Само не знаев дека цела држава има недостаток од доленаведеното✔️ Полесно ќе добиете грип и ќе настинете Недостатокот на секс ја намалува изложеноста на бактерии (да, ние сме изложени на бактерии за време на секс), а тоа ...

Тајната диетална вечера

                                               Исус и 12-те апостолки